Weekly Research Groups

Join the ICT4D research groups where we discuss/critique papers and do presentation dry-runs (before we present a paper at a conference), or discuss how we could establish strategic collaborations between Faculties.

This is the shedule for our research groups

  • Digital Participation - 1-2pm on Mondays (1h, weekly, TB Davies)

  • Co-Design - 2-3pm on Wednesdays (1h, every week, ICT4D Lab)
  • Digital Libraries - 3:00-4:30 on Tuesdays (1.5h, every week, ICT4D Lab)
  • Health - 3:00-4:00 on Wednesdays (1h, every 2 weeks, ICT4D Lab)
  • iComms - 2:00-3:30 on Thursdays (1.5h, every week, IS)
  • Networking - 2:30-3:30 on Mondays (1h, every other week, ICT4D Lab)

Here are some snapshots from heated debates and discussions during our research meetings